dissabte, 9 de juny del 2012

Victòria a la IV Regata Interescoles del CE El Vilar – Aspronis i el Club de Vela Blanes

El Club Esportiu El Vilar i el Club de Vela Blanes, encapçalats per en Jordi Clopés i en Juanmi Aguirre van realitzar una bona regata i es van endur en Trofeu amb un equip composat per l’Ivan, en Pablo, la Viena, la Marta i en Joan.

La competició, que va tenir lloc a Palamós, va constar de 4 proves i una notable participació de gairebé 40 nenes i nens. Com sempre, l’ocasió va ser emotiva i competida i tots els participants varen donar mostra del seu esperit esportiu al llarg d’una jornada de navegació plàcida acompanyada per un suau vent de gregal.

El nostre equip i el CEE El Àngels eren les dues tripulacions de vela accessible que portaven monitor a bord. Les altres escoles participants, totes de Palamós varen ser: La Salle, Escola Vedruna, CEIP Ruíz Giménez i Vila-Romà. Amb aquesta regata es finalitzen els programes de vela escolar que en horari lectiu ha dut a terme el CV Palamós amb els centres de primària de la població al llarg de l’any. Enguany ha destacat per fer partícips per primera vegada a Centres d’Educació Especial.

El lliurament de trofeus i obsequis va tenir lloc al Museu de la Pesca de Palamós amb la presència d’autoritats del consistori palamosí i del Club Vela Palamós. Aquest regata ha comptat amb el suport del Departament d’Esports de l’Ajuntament de Palamós.