diumenge, 17 de juny del 2012

Regata Trofeu d’Estiu ‘La paellera’, un clàssic del Club de Vela Blanes

L’estiu no seria l’estiu si al Club no es tanqués la temporada esportiva amb la tradicional regata Trofeu d’Estiu, coneguda popularment com ‘La paellera’, per a les classes Optimist, Europa i Snipe.

En la categoria de ‘paelles’, fins a 60 persones en van poder provar tres exemples exquisits que van fer regatistes, pares i amics. El cava va acompanyar les paelles i es va fer un brindis per la recent estrenada renovació de la concessió. Diumenge, el nostre bon amic Xavier va portar per degustar durant un petit esmorzar abans de sortir a mar a competir, amb pernils i formatges que va tancar un cap de setmana “esportiu-gastronòmic”.

Pel que fa a l’apartat merament esportiu, 24 regatistes varen competir en les tres classes, essent el grup dels més petits el més nombrós. Jordi Béjar, Gal•la Rodiera i Miquel Pérez varen completar el podi dels Optimist. L’embarcació d’Albert Soley es va fer amb el triomf a la classe Snipe mentre que a la classe Europa Jordi Vives i Aleix Subirà acompanyaven a Laia Esteban al més alt del podi.