dissabte, 30 de juny del 2012

Els regatistes del Club ja estan a punt per als seus compromisos internacionals

El Club de Vela Blanes tindrà representació tan al Campionat del Món com a l’Europeu en classe Europe, així com al Nacional de Bulgària en classe Optimsit

La classe Europa inicia el llarg periple estiuenc que els mantindrà lluny del Club prop de 30 dies. La primera cita serà al Campionat del Món que se celebra a l’Escala del 12 al 24 de juliol i en qual hi participaran Aleix Subirà, Júlia Subirà, Sergi Rodiera, Àxel Muñoz, Carlos Ordóñez, Marc Béjar, Jordi Vives, Dal Noguer, Paula Soler, Jordi Garriga, Neus Garriga, Albert Codinachs, Jaume Todo.
Tant bon punt finalitzi al Mundial, l’expedició del Club Vela Blanes, partirà cap a Itàlia (llac darda) per participar a l’Europeu Juvenil. Hi acudiran Júlia Subirà, Paula Soler i Dal Noguer.
Per altre banda els més petits de la classe Optimist marxaran al Mar Negre del 30 de juliol al 8 d’agost, a Bulgària, a la regió costanera de Nessebar per participar a la concentració i regata previs al Nacional Búlgar. Gerard i Miquel Pérez, Marina Martínez, David Ordóñez, Jordi Béjar i Aleix Manresa seran els nostres representants en aquesta competició.