dissabte, 30 de juny del 2012

Comencen els casals i cursets d’estiu 2012

Com cada any, el Club de Vela aprofita el període de l’estiu per dur accions encaminades a la iniciació i formació dels més joves en la pràctica de la vela, alhora que ofereix una oferta lúdica i formativa de qualitat, original i diferent

Novament, el Club ofereix diferents formats per entrar al món de la vela: batejos de mar, cursets setmanals i casal d’estiu. Cada una d’aquestes propostes està encaminada a donar resposta a les necessitats tan de participants com dels seus pares. Completen aquesta oferta els cursos per adults que es fan els dissabtes.

Els batejos de mar es poden fer cada dia de dilluns a divendres i permeten un primer contacte amb la vela i la navegació.
Els cursos setmanals es fan de dilluns a divendres en horari de matí o tarda. El seu objectiu és oferir un coneixement més complet i més hores de pràctica per a nenes i nens a partir de 6 anys.
El casal és l’oferta més completa per donar l’oportunitat d’aprendre i perfeccionar la navegació ja que dóna moltes oportunitats d’entrar en contacte tan amb la teoria com amb la pràctica d’aquest esport. Està pensat especialment per a joves de 6 a 12 anys i l’horari és de 10h a 17h amb dinar al Club inclòs. Els grups són reduïts d’un màxim de 5 nens.